HELVI Starter AUTOSTAR 1001 akkumulátor töltő és indító,2db beépített testkábel csipesszel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
188.400 Ft
179.990 Ft + ÁFA ( 228.587 Ft )
Kedvezmény: 4%
Cikkszám: 01
Elérhetőség: Raktáron
Egyszerre több akkumulátor is tölthető!
Normál töltés az akkumulátort kímélve lassan, alacsony áramerősséget leadva tölti fel.
Gyors töltés: az akkumulátor kapacitásának megfelelő legmagasabb áramerősség leadása mellett gyorsabban tölti fel az akkumulátort. Célszerű az indítás/bikázás funkció használata előtt rövidebb időre bekapcsolni.
Indítás (bikázás): a jármű beindításához használható funkció.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A HELVI Starter AUTOSTAR 1001 akkumulátor töltő és indító 400V működő, 12V és 24V-os savas akkumulátorok töltésére és indítására alkalmas professzionális akkumulátor töltő és indító. Az akkumulátor töltővel lassú és gyors töltés is lehetséges, valamint a beépített kijelző segítségével az aktuális leadott áramerősség pontosan látható.
A rövidzárlat és a polaritás megfordítása ellen a HELVI Starter AUTOSTAR 1001 akkumulátor töltő és indítót túlterhelés elleni védelemmel és a belső biztosíték védelmével látták el.
A HELVI Starter AUTOSTAR 1001 akkumulátor töltő és indítót CPS Safe Car rendszerrel (hétköznapi néven akkuőr) látták el. E beépített rendszer lehetővé teszi a járművek feltöltését vagy indítását biztonsági üzemmódban, ezzel megőrizve az akkumulátor és a fedélzeti elektronika integritását.

Szállítási díjak
10 kg-ig :  1.450 Ft+Áfa
15 kg-ig :  1.670 Ft+Áfa
30 kg-ig :  2.500 Ft+Áfa

Tovább a Vásárlási feltételek -ben