Menü
Ár:
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Menny.:db

Fenix EcoFloor fűtőszőnyeg

Ár:
0 Ft + ÁFA ( 0 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: EcoFloorMat LDTS
Elérhetőség: Raktáron

Segítünk a tervezésben!

Ajánlatkérés, információ, műszaki segítség:

Tel.: +36 70 327 1729    ,  E-mail:  super.rolling2@gmail.com

Elektromos padlófűtés Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Élen az környezettudatos fűtéstechnikában - 30 év innováció!

 

 Telepítési útmutató itt

Leírás és Paraméterek

Az új generációs fűtések közül átgondoltságával és megbízhatóságával kiemelkedik az EcoFloor elektromos padlófűtésrendszer. Tökéletesen illeszthető napelemes rendszerhez is!

 A Fenix cég 30 éves gyártói tapasztalatának és a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően mára Európa és a világ meghatározó minőségi fűtőkábel gyártójaként tartják számon.   Termékeit Európán kívül több mint 60 országba exportálja , innovatív megoldásai révén élen jár a környezet tudatos fűtéstechnikában.

 Az Ecofloor Mat fűtőkábel aljzatbetonba vagy a csemperagasztóba fixen rögzítésre kerül , így a meghibásodási lehetősége szinte a nullával azonos. Egy hideg véggel rendelkezik, így a telepítés során nem kell a kiindulási pontba visszatérni. A termék IP67 védettséggel rendelkezik, így telepíthető bármely vizes helységbe, akár épített zuhanykabin padlóburkolata alá is!

Alkalmazható járólap és laminált parketta esetén is! ( A laminált parketta esetén a hagyományos xps szigetelőlap helyett Arbiton Thermo 1,6 mm lépéshang elnyelő réteg kerül beépítésre.) Használható fő és kiegészítő fűtésként egyaránt. Dupla magos technológiának és az erőteljes köpeny szigetelésnek köszönhetően igazoltan elektroszmog mentes termék! Rendkívül kis helyigény ( 4- 5 mm) , utólag is beépíthető! Öntapadós kialakításának köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthető, különösebb szakértelmet nem igényel.

A Fenix Ecofloor számos előnnyel rendelkezik a fűtőfóliával szemben, nincs kötés - csatlakozó a padlószínt alatt így a kontakt hibalehetőség kizárva.

Európai gyártói élettartam garancia!