Menü
Ár:
68.898 Ft + ÁFA ( 87.500 Ft )
Menny.:db

NOBO FJORD 1000 W NCU-2Te

Ár:
68.898 Ft + ÁFA ( 87.500 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 1000 W NCU-2Te
Elérhetőség: Raktáron

 

Műszaki adatok

 

Típus

   NOBO FJORD 1000W

Teljesítmény

   1000 W

Áramfelvétele

   4,34 A

Cikkszám

    NFK4N-10 + NCU-2Te

Vastafság

   90 mm

Hővédelem

   igen 

Szélesség

   73 cm

Magasság

   40 cm

Mélység

    9 cm

 

  

Szín<

Leírás és Paraméterek

Norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel egyszerűen kezelhető időzített komfort termosztáttal. 

A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt.

Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb, és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

 A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Termosztát 9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.