Menü
Ár:
85.500 Ft + ÁFA ( 108.585 Ft )
Menny.:db

NOBO OSLO 1500 W NCU-2Te

Ár:
85.500 Ft + ÁFA ( 108.585 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: OSLO1500
Elérhetőség: Raktáron
Műszaki adatok
 
Típus    NOBO OSLO 1500 W
Teljesítmény    1500 W
Áramfelvétele    6,5 A
Cikkszám    NTL4N-15 + NCU-2Te
Vastafság    90 mm
Hővédelem    igen 
Szélesség    103 cm
Magasság    40 cm
Mélység     9 cm
    
Szín    Fehér (RAL 9016)
Villásdugó    igen
Termosztát    Időzített  NCU 2Te
Szerelőkeret    igen
Kettős szigetelés    igen
Védelem

   Class II - IP24

Leírás és Paraméterek

Norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel egyszerűen kezelhető időzített komfort termosztáttal.  A Nobo Oslo a fejlett fűtési technológiának és a letisztult, modern formatervezésnek köszönhetően különösen közkedvelt.

A Nobo Oslo a Nobo új technológiai platformján alapul, amely új szintre emeli a jövő elektromos fűtési rendszereit nagy pontosságú termosztátok, energiatakarékos megoldások és a Nobo Energy Control vezérlés segítségével. A számos innovációnak hála a Nobo Oslo a fűtésrendszerek élvonalát képviseli.

Minden Oslo sorozatú fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására.

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Termosztát 9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.

Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.