Menü
Ár:
79.200 Ft + ÁFA ( 100.584 Ft )
Menny.:db

NOBO OSLO 1000 W NCU-2Te

Ár:
79.200 Ft + ÁFA ( 100.584 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: OSLO1000
Elérhetőség: Raktáron

Műszaki adatok

Típus

   NOBO OSLO 1000 W

Teljesítmény

   1000 W

Áramfelvétele

   4,3 A

Cikkszám

   NTL4N-10 + NCU-2Te

Vastafság

   90 mm

Hővédelem

   igen 

Szélesség

   73 cm

Magasság

   40 cm

Mélység

    9 cm

  

Szín

   Fehér (RAL 9016)

Villásdugó

   igen

Termosztát

   Időzített  NCU 2Te

Szerelőkeret

   igen

Kettős szigetelés

   igen

Védelem

   Class II - IP24

Leírás és Paraméterek

Norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel egyszerűen kezelhető időzített komfort termosztáttal.  A Nobo Oslo a fejlett fűtési technológiának és a letisztult, modern formatervezésnek köszönhetően különösen közkedvelt.

A Nobo Oslo a Nobo új technológiai platformján alapul, amely új szintre emeli a jövő elektromos fűtési rendszereit nagy pontosságú termosztátok, energiatakarékos megoldások és a Nobo Energy Control vezérlés segítségével. A számos innovációnak hála a Nobo Oslo a fűtésrendszerek élvonalát képviseli.

Minden Oslo sorozatú fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására.

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Termosztát 9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.

Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.